FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Κατόπιν παραγγελίας

Mapenet 150

2,37 76,97 

Πλέγμα από υαλοΐνες

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Κωδικός προϊόντος: M#NE-15/? Κατηγορία: Φίρμα:

Περιγραφή

Mapenet 150, πλέγμα από υαλοΐνες, για τον οπλισμό στεγανωτικών προστατευτικών, ελαστικών στρώσεων και θερμομονωτικών επικαλύψεων.


Χαρακτηριστικά

Το πλέγμα αποτελείται από υαλοΐνες επεξεργασμένες με ειδικό αστάρι που προσδίδει αντοχή στα αλκάλια και παράλληλα ενισχύει την πρόσφυση με όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται για την αδιαβροχοποίηση (όπου προβλέπεται η χρήση του).

Μετά τη σκλήρυνση της στρώσης αδιαβροχοποίησης, το υαλόπλεγμα σχηματίζει ενισχυτικό οπλισμό που αποτρέπει τη δημιουργία ρωγμών λόγω μετακινήσεων του υποστρώματος ή της καλυμμένης με πλακίδια επιφάνειας. Επίσης, διευκολύνει την εφαρμογή της εξομαλυντικής στρώσης με πάχος περίπου 2 mm και βελτιώνει την αντοχή στις θερμικές διακυμάνσεις και στην τριβή του συστήματος.


Εφαρμογή

Ενισχυτικός οπλισμός για:

  • Mapelastic, Mapelastic Smart, Mapelastic Turbo ή Monolastic που χρησιμοποιούνται για τη στεγανοποίηση ταρατσών, μπαλκονιών, πισινών, δεξαμενών, ντους κ.λπ. για επένδυση με κεραμικά πλακίδια ή φυσικούς λίθους.
  • Προστατευτική και ελαστική εξομάλυνση σε Mapelastic, Mapelastic Smart, Mapelastic Turbo ή Monolastic που χρησιμοποιούνται σε τσιμεντοειδή στοιχεία με μικρορωγμές σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
  • Στεγανοποίηση σε Mapegum WPS και Aquaflex στα σημεία με ιδιαίτερα υψηλή καταπόνηση.
  • Aquaflex ή Mapegum WPS, όταν χρησιμοποιούνται ως μεμβράνες γεφύρωσης ρωγμών σε τσιμεντοκονίες ή σε τοίχους εσωτερικών χώρων με μικρορωγμές.
  • Προϊόντα της σειράς Plastimul όταν χρησιμοποιείται σε υποστρώματα με μικρορωγμές.

Χρώμα: Μπλε

Διαστάσεις πλέξης: 4 x 4.5 mm

Συσκευασία:

  • Πλάτος 1 m / m²
  • Ρολό 1 x 50 m

ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ

Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος

TOP