FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Σε απόθεμα

Mapepur Fire Foam M

14,83  / τεμάχιο 750 ml

Διογκωτική κόλλα αφρού πολυουρεθάνης

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Κωδικός προϊόντος: M#PU-FFM Κατηγορία: Φίρμα:

Περιγραφή

Mapepur Fire Foam M, διογκωτική κόλλα αφρού πολυουρεθάνης για πλήρωση, μόνωση και ηχομόνωση.


Χαρακτηριστικά

Είναι ένας διογκούμενος αφρός ενός συστατικού, που περιέχεται σε δοχείο ψεκασμού υπό πίεση με χειροκίνητο μοχλό για να τροφοδοτεί το προϊόν, κατασκευασμένο από προπολυμερές πολυουρεθάνης, αφριστικούς παράγοντες και ειδικά πρόσθετα, δεν περιέχει CFC που μπορεί να βλάψει το στρώμα του όζοντος.

Διαστέλλεται κατά την επαφή με την υγρασία του αέρα και στη συνέχεια σκληραίνει γρήγορα για να σχηματίσει μια σταθερή δομή κλειστών κυψελών με εξαιρετικά μηχανικά χαρακτηριστικά, υψηλή μόνωση και ηχομονωτικές ιδιότητες.

Είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό σε θερμοκρασίες από -40°C έως +90°C. Ο αφρός προσκολλάται καλά σε όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται συνήθως στην οικοδομική βιομηχανία, όπως τούβλα, σκυρόδεμα, γύψος, ξύλο, μέταλλο, γυαλί, αφρώδες πολυστυρένιο, PVC. Μόλις σκληρυνθεί, μπορεί να κοπεί, να τριφτεί, να τριφτεί, να τρυπηθεί


Εφαρμογή

Χρησιμοποιείται για την πλήρωση, τη σφράγιση και τη μόνωση κενών και θραύσεων ανάμεσα σε ένα ευρύ φάσμα κατασκευαστικών χαρακτηριστικών και εξαρτημάτων που χρησιμοποιούνται στην οικοδομική βιομηχανία και σε συστήματα εγκαταστάσεων που πρέπει να είναι πυράντοχα κατηγορίας EI.


Χρώμα: Ροζ

Συσκευασία: Σπρέι 750 ml

ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ

Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος

TOP