FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Σε απόθεμα

Mapei Primer G

5,81 80,20 

Αστάρι με βάση συνθετικές ρητίνες σε υδατικό διάλυμα

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Κωδικός προϊόντος: M#PR-G/? Κατηγορία: Φίρμα:

Περιγραφή

Mapei Primer G, αστάρι με βάση συνθετικές ρητίνες σε υδατικό διάλυμα.


Χαρακτηριστικά

Μόλις εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια, στεγνώνει διαμορφώνοντας μια εύκαμπτη και συμπαγή, γυαλιστερή στρώση που σταθεροποιεί την επιφάνεια, όπου χρειάζεται, και βελτιώνει την πρόσφυση των εξομαλυντικών υλικών, της βαφής, της κόλλας για ταπετσαρία, της κόλλας για πλακίδια και του κονιάματος στα επιχρίσματα.

Η μεμβράνη του Primer G πάνω σε επιφάνεια από γύψο < τσιμέντο, εμποδίζει οποιαδήποτε χημική αντίδραση ανάμεσα στα θειικά άλατα και στο αργιλικό άλας του τσιμέντου της κόλλας πλακιδίων η οποία με την παρουσία υγρασίας προκαλεί δημιουργία άλατος εντριγγίτη, που είναι η αιτία της αποκόλλησης των πλακιδίων από τις γύψινες επιφάνειες. Καθιστά την τοποθέτηση της ταπετσαρίας πολύ πιο εύκολη και μειώνει την ποσότητα της κόλλας που χρησιμοποιείται κάνοντας έτσι πιο εύκολη και την απομάκρυνσή της.

Όταν χρησιμοποιείται πριν την εφαρμογή εκτοξευόμενων επιχρισμάτων, αποτρέπει την υπέρ-ταχεία απορρόφηση του νερού από το υπόστρωμα, επιμηκύνει το χρόνο εργασιμότητας και εμποδίζει τη δημιουργία ρωγμών συρρίκνωσης.


Εφαρμογή

  • Αγωγή επιφανειών γύψου πριν την τοποθέτηση κεραμικών πλακιδίων
  • Σαν στρώση αγκύρωσης για εκτοξευόμενα επιχρίσματα με βάση γύψο
  • Για τη βελτίωση της συγκόλλησης των εξομαλυντικών υλικών πάνω σε επιφάνειες από τσιμέντο, γύψο, άσφαλτο, κεραμικά πλακίδια και μάρμαρο
  • Για την ομογενοποίηση του πορώδους σε τσιμεντοειδείς και γύψινες επιφάνειες

Χρώμα: Μπλε

Συσκευασία: Δοχείο 1 kg, 5 kg, 10 kg, 25 kg

Κατανάλωση: 0.1-0.2 kg / m² ανάλογα με τη χρήση

ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ

Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος

TOP