close menu

Lazarakis - Header Section

ΚΑΛΑΘΙ (0)

Ωράριο λειτουργίας

210.41.13.685

210.41.13.160

210.41.13.636

Ωράριο Λειτουργίας: Δευ-Σαβ 07.00-16.00

ΘΗΒΩΝ 220 ΑΓ.Ι.ΡΕΝΤΗΣ Τ.Κ.18233

contact@lazarakis.gr

Brands

Lazarakis - Main Section

Lazarakis - Main Component

Προϊόντα του κατασκευαστή Tesa

Tesa Aluminium Tape (56223)

Η ταινία tesa Αλουμινίου είναι ισχυρή και ανθεκτική για επισκευές σε πολλές μεταλλικές επιφάνειες όπως αμαξώματα ή συσκευές θέρμανσης. Κατάλληλη για προστασία, κάλυψη και επισκευή. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για επισκευές σε οροφές και υδρορροές. Αντοχή σε θερμοκρασίες από -40ο C εως +140ο C. Ανθεκτική σε νερό, πετρέλαιο και γράσο. Ανθεκτικό στο χρόνο. Υψηλή ισχύς προσκόλλησης.

Διαστάσεις: 50 mm x 10 m

 • Βίντεο εφαρμογών

Τεμάχιο:

8,89 €

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%

Tesa Aluminium Tape 30 μm (63632)

Η tesa Universal είναι μια κολλητική ταινία αλουμινίου για επαγγελματική εφαρμογή. Η στιβαρή ταινία αλουμινίου είναι κατάλληλη για μόνιμη μόνωση και σωλήνες, ώστε να επιτρέπει την ηλεκτρική και θερμική αγωγιμότητα στα υλικά και να αντανακλά την ακτινοβολία θερμότητας. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την επισκευή μεταλλικών επιφανειών. Μια μεμβράνη αλουμινίου (30 μm) χρησιμεύει ως βασικό υλικό, ενώ το χιτώνιο/διαχωριστικό στρώμα αποτελείται από χαρτί πυρίτιο στη μία πλευρά (85 μm). Η πρόσφυση παρέχεται από ακρυλική κόλλα. Η καθολική ταινία αργιλίου tesa 63632 είναι μηχανική σταθερή, θερμοκρασία-ανθεκτική -40°C σε +160°C.

Επιπλέον  είναι επιβραδυντικό φλόγας σύμφωνα με DIN 4102, κατηγορία Β1 και UL 510A.

Διαστάσεις: 50 mm x 50 m

Τεμάχιο:

Διαθέσιμο
17,55 €

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%

Tesa Anti-Slip Tape (55587)

Η αντιολισθητική ταινία είναι ένα έξυπνο και αποτελεσματικό μέσο για την πρόληψη πτώσης στα πέλματα σκαλοπατιών, τις ράμπες, τα ολισθηρά πατώματα ή το κύτος βαρκών. Βοηθά στην πρόληψη ατυχημάτων και αντιπροσωπεύει ισχυρή και ανθεκτική πρόσφυση. Είναι επίσης uv-απόδειξη και ιδιαίτερα ανθεκτικό ενάντια στο νερό, τις ακραίες θερμοκρασίες και τα καθαρίζοντας μέσα. Μπορείτε εύκολα να κόψετε την ταινία ή να την σχίσετε με το χέρι για να ταιριάξετε με τη συγκεκριμένη κατάστασή σας. Θα στερεωθεί με ασφάλεια σε οποιαδήποτε αρκετά επίπεδη επιφάνεια που είναι απαλλαγμένη από βρωμιά, λάδι και γράσο.

Διαστάσεις: 25 mm x 5 m

Χρώμα: Μαύρο και Διαφανές

Μαύρο, Τεμάχιο:

12,59 €

Διαφανές, Τεμάχιο:

12,59 €

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%

Tesa Anti-Slip Tape (60950)

Η αντιολισθητική σειρά της tesa Professional εφαρμόζεται παντού για να διασφαλισθεί ασφαλές πάτημα. Η μαύρη αντιολισθητική είναι η ιδανική προστασία για την αποφυγή της ολίσθησης και ως εκ τούτου βοηθά στην αποφυγή ατυχημάτων στη σχετική εργασία. Η πολύ καλή πρόσφυση του προϊόντος είναι κατάλληλη για απαιτητικές επιφάνειες, όπως εργοστασιακά δάπεδα, βιομηχανικές επιφάνειες κλπ. Η ισχυρή και ανθεκτική συγκολλητική επίστρωση εξασφαλίζει ένα υψηλό αντιολισθητικό αποτέλεσμα έως και 1-2 χρόνια σε περιοχές κανονικής χρήσης. Οι αντιολισθητικές ταινίες σχίζονται με το χέρι και δεν παρουσιάζουν συρρίκνωση μετά την εφαρμογή.

Διαστάσεις: 25 mm x 15 m & 50 mm x 15 m

Χρώμα: Μαύρο

 • Βίντεο εφαρμογών
 • ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ

Τεμάχιο 25 mm x 15 m :

34,99 €

Τεμάχιο 50 mm x 15 m:

59,72 €

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%

Tesa Anti-Slip Tape (60951)

Η αντιολισθητική σειρά της tesa Professional εφαρμόζεται παντού για να διασφαλισθεί ασφαλές πάτημα. Η αντιολισθητική μαύρη-κίτρινη ταινία είναι η ιδανική προστασία για την αποφυγή της ολίσθησης και ως εκ τούτου βοηθά στην αποφυγή ατυχημάτων στη σχετική εργασία. Η πολύ καλή πρόσφυση του προϊόντος είναι κατάλληλη για απαιτητικές επιφάνειες, όπως εργοστασιακά δάπεδα, βιομηχανικές επιφάνειες κλπ. Η ισχυρή και ανθεκτική συγκολλητική επίστρωση εξασφαλίζει ένα υψηλό αντιολισθητικό αποτέλεσμα έως και 1-2 χρόνια σε περιοχές κανονικής χρήσης. Οι αντιολισθητικές ταινίες σχίζονται δια χειρός και δεν παρουσιάζουν συρρίκνωση μετά την εφαρμογή.

Διαστάσεις: 50 mm x 15 m

Χρώμα: Μαύρο - Κίτρινο

 • Βίντεο εφαρμογών
 • ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ

Τεμάχιο:

69,81 €

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%

Tesa Easy Cover (58871 / 58872)

H Tesa Easy Cover UNIVERSAL Film είναι μια υψηλής ποιότητας μεμβράνη μαζί με που συνδυάζει ένα διαφανές πλαστικό πανί πτώση για μεγάλη περιοχή συγκάλυψης με μια αυτοκόλλητη κολλητική ταινία για εύκολη εφαρμογή η οποία είναι άμεσα συνδεδεμένη κατά μήκος της μίας πλευράς. Λόγω αυτού του πρακτικού συνδυασμού tesa easy cover UNIVERSAL Film δεν είναι μόνο ένα ιδανικό φιλμ προστασίας χρωμάτων και προστάτη επίπλων που συνδέεται εύκολα με τον τοίχο ή οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια. Είναι επίσης μια πρακτική κολλητική ταινία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ακριβή κάλυψη για να λάβει μια επαγγελματική εργασία χρωμάτων ύφους με τις ακριβώς καθορισμένες άκρες χρώματος.

Διαστάσεις: 55 cm x 25 m & 2.6 x 15 m

 • Βίντεο εφαρμογών

Τεμάχιο 2.6 x 15 m:

11,54 €

Τεμάχιο 55 cm x 25 m:

6,58 €

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%

Tesa Extra Strong Floor Laying (4944)

Η tesa Professional 4944 είναι μια πολύ ισχυρή γενικής χρήσης ταινία στερέωσης και επίστρωσης δαπέδων. Για μόνιμη, μακροχρόνια, ασφαλή επίστρωση δαπέδου. Ειδική για την στερέωση χαλιών σε τραχιές επιφάνειες. Για κάλυψη δαπέδων και εφαρμογές βαρέως τύπου.

Διαστάσεις: 50 mm x 25 m

Τεμάχιο:

16,71 €

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%

Tesa Marking Tape Αυτ/το (60760)

Η tesa 60760 είναι μια ταινία σήμανσης που προορίζεται για προσωρινή χρήση. Ενώ το υλικό υποστρώματος είναι μαλακό PVC, το τροποποιημένο συγκολλητικό είναι κατασκευασμένο από φυσικό καουτσούκ για καλή συγκολλητική δύναμη και αξιόπιστη προσκόλληση στην επιφάνεια από κάτω. Η ανθεκτική στην τριβή ταινία σήμανσης, η οποία μπορεί να σχιστεί με το χέρι, είναι επίσης κατάλληλη για τραχιές επιφάνειες και αποτελεί πολύτιμο βοήθημα για την επισήμανση κινδύνων σε εργοτάξια ή εργαστήρια.

Διαστάσεις: 50 mm x 33 m

Χρώμα: Μαύρο – Κίτρινο & Κόκκινο - Λευκό

 • Βίντεο εφαρμογών
 • ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ

Μαύρο - Κίτρινο, Τεμάχιο:

17,19 €

Κόκκινο - Λευκό, Τεμάχιο:

21,53 €

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%

Tesa Masking Tape for Curves (4319)

Με την εύκαμπτη ταινία μασκαρίσματος της tesa θα παίρνετε άριστα σε κάθε καμπύλη. Η κρεπ ποιότητα επιτρέπει σε αυτή την εύκαμπτη ταινία μασκαρίσματος να προσαρμόζεται τέλεια σε οποιαδήποτε καμπυλότητα. Χάρη στην παχιά συγκολλητική στρώση, αυτή η εύκαμπτη ταινία μασκαρίσματος συγκρατείται αξιόπιστα ακόμα και σε τραχιές επιφάνειες, αποφεύγοντας έτσι την διαρροή του χρώματος. Ο ειδικός καμπύλων της tesa κάνει την τέλεια εργασία βαφής δυνατή ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες. Με τον συνδυασμό υψηλής ποιότητας ταινίας προστασίας επιφάνειας και δεξιοτεχνίας θα επιτύχετε βέλτιστα αποτελέσματα εργασίας. Η εύκαμπτη ταινία μασκαρίσματος, σας γλιτώνει από διορθώσεις που είναι χρονοβόρες.

Διάσταση: 19 mm x 25 m

 • Βίντεο εφαρμογών

Τεμάχιο:

6,61 €

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%

Tesa Mounting Tape PRO Διαφανές (66965-00006)

Η tesa 4965 είναι μια διαφανής ταινία στερέωσης διπλής όψεως που περιλαμβάνει υπόστρωμα ΡΕΤ και μια τροποποιημένη ακρυλική συγκολλητική μάζα. Οι συγκολλητικές πλευρές καλύπτονται με κόκκινη μεμβράνη. Η ταινία στερέωσης μπορεί να αντέξει μακροπρόθεσμα θερμοκρασίες έως και 100°C, είναι εύκολη στη χρήση και προσφέρει στους τεχνίτες εντυπωσιακή δύναμη συγκόλλησης σε ομαλές επιφάνειες όπως γυαλί, πλακάκια, ξύλο και πολλά είδη πλαστικών. Η λεπτή ταινία στερέωσης είναι ανθεκτική στις ζημιές που προκαλούνται από την υγρασία, (ορισμένες) χημικές ουσίες, μαλακτικούς παράγοντες και UV φως, καθιστώντας την κατάλληλη για ένα ευρύ φάσμα εσωτερικών και εξωτερικών εφαρμογών.

Διστάσεις: 19 mm x 5 m

 • Βίντεο εφαρμογών
 • ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ

Τεμάχιο:

Περιορισμένο Στοκ
10,92 €

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%

Lazarakis - home3 Section

Χρειάζεστε βοήθεια;

για να επιλέξετε
το κατάλληλο προϊόν;

Κανένα πρόβλημα!

Επικοινωνήστε
μαζί μας στο

210.41.13.160

arrow