close menu

Lazarakis - Header Section

ΚΑΛΑΘΙ (0)

Ωράριο λειτουργίας

210.41.13.685

210.41.13.160

210.41.13.636

Ωράριο Λειτουργίας: Δευ-Σαβ 07.00-16.00

ΘΗΒΩΝ 220 ΑΓ.Ι.ΡΕΝΤΗΣ Τ.Κ.18233

contact@lazarakis.gr

Brands

Lazarakis - Main Section

Lazarakis - Main Component

Προϊόντα του κατασκευαστή San Marco

SAN MARCO My_Art

Διακοσμητικό φινίρισμα με μικροκρύσταλλους για εσωτερική χρήση. Διαφανές φινίρισμα που βασίζεται σε μικροκρυστάλλους που δημιουργούν φωτεινές επιφάνειες και εντυπωσιακό πολύχρωμο αποτέλεσμα, μεταβλητό ανάλογα με την επίδραση του φωτός. Παράγει διάφορα διακοσμητικά αποτελέσματα ανάλογα με το προϊόν που επιλέχτηκε για υπόστρωμα: MARCOPOLO, CADORO, BRAVOCASA, UNIMARC SMALTO MURALE OPACO, RILIEVO.

Κατανάλωση : 15-20 m²/l  

Απόχρωση : χρωματίζεται με extra χρέωση με τη μηχανή χρωματισμού. Για την επιλογή και την κοστολόγηση της απόχρωσης επικοινωνήστε με το κατάστημα.

SAN MARCO 4Protection

Σιλοξανικό διακοσμητικό φινίρισμα πέρλας – Εσωτερικής. Με βάση τροποποιημένα σιλοξανικα πολυμερή και ειδικά πρόσθετα, κατάλληλο για διακόσμηση εσωτερικών χώρων.

Δημιουργεί εκλεπτυσμένα και ξεχωριστά αντανακλαστικά χρωματιστά εφέ.

Απόχρωση :  χρωματίζεται με extra  χρέωση με τη μηχανή χρωματισμού. Για την επιλογή και την κοστολόγηση της απόχρωσης επικοινωνήστε με το κατάστημα.

SAN MARCO Acrisyl Decora

Ακρυλικό-σιλοξανικό, αντιμουχλικό εφέ γρανίτη με μικροκρυστάλλους για εξωτερική χρήση. Οι ακρυλικές-σιλοξανικές ρητίνες δημιουργούν μια προστατευτική επίστρωση η οποία έχει καλή διαπερατότητα υδρατμών και εξαιρετική υδροαποθητικότητα. Αδιαπέραστο στους ατμοσφαιρικούς ρύπους και ιδιαίτερα ανθεκτικό στις αλκαλικές επιφάνειες.

Αναπαριστά το τυπικό αποτέλεσμα γρανίτη που χαρακτηρίζεται από μικρά αστραφτερά σημεία. Προστατεύει τις επιφάνειες από την ανάπτυξη μούχλας και άλγης. Ιδανικό για τελική επίστρωση σε Θερμοπρόσοψη.

Κατανάλωση : 1-1,2 Kg/m² ανα στρώση

Απόχρωση :  χρωματίζεται με extra  χρέωση με τη μηχανή χρωματισμού. Για την επιλογή και την κοστολόγηση της απόχρωσης επικοινωνήστε με το κατάστημα.

SAN MARCO Acrisyl Fondo Finitura

Υδατοδιάλυτο ακρυλικό-σιλοξανικό χρώμα νερού εξωτερικής με χοντρή άμμο. Παρουσιάζει υψηλή αντοχή στο πλύσιμο και μεγάλη αντίσταση στη μούχλα και την άλγη. Βασισμένο σε ακρυλικές-σιλοξανικές ρητίνες και αδρανή μεγάλης γεμιστικής ικανότητας, επιτρέπει με δύο στρώσεις την επίτευξη ομοιογενούς αποτελέσματος ακόμα και σε επιφάνειες με ατέλειες καθώς επίσης έχει μεγάλη καλυπτικότητα σε επαναβαφή ή περιπτώσεις που έχουν αφαιρεθεί οι παλιές επιστρώσεις χρωμάτων.

Αδιαβροχοποιεί εξαιρετικά και παρουσιάζει εξαιρετική ανθεκτικότητα στους ατμοσφαιρικούς παράγοντες και τις αλκαλικές επιφάνειες ενώ παράλληλα έχει πολύ καλή διαπνοή.

 Κατανάλωση : 5-7  m²/l ανα στρώση

 Απόχρωση : χρωματίζεται με extra χρέωση με τη μηχανή χρωματισμού. Για την επιλογή και την κοστολόγηση της απόχρωσης επικοινωνήστε με το κατάστημα.

SAN MARCO Acrisyl Pittura Riempitiva

Υδατοδιάλυτο ακρυλικό-σιλοξανικό χρώμα νερού εξωτερικής με ψιλή άμμο. Παρουσιάζει υψηλή αντοχή στο πλύσιμο και μεγάλη αντίσταση στη μούχλα και την άλγη. Βασισμένο σε ακρυλικές-σιλοξανικές ρητίνες, κατάλληλο για διακόσμηση και προστασία επιφανειών τοίχων ακόμα και εξωτερικά.

Αδιαβροχοποιεί εξαιρετικά και παρουσιάζει εξαιρετική ανθεκτικότητα στους ατμοσφαιρικούς παράγοντες και τις αλκαλικές επιφάνειες ενώ παράλληλα έχει πολύ καλή διαπνοή.

Κατανάλωση : 4 -5 m²/l για ομαλό φινίρισμα , 3 - 4 m²/l φινίρισμα σε 2 στρώσεις

Απόχρωση : χρωματίζεται με extra χρέωση με τη μηχανή χρωματισμού. Για την επιλογή και την κοστολόγηση της απόχρωσης επικοινωνήστε με το κατάστημα.

SAN MARCO Antica Calce Elite

Φυσικό ορυκτό χρώμα της Ιταλικής παράδοσης για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Φινίρισμα ορυκτών ρητινών που αναδημιουργεί το αποτέλεσμα του παραδοσιακού άσβεστου, απαλό στο άγγιγμα, ματ και γεμάτο με απαλές σκιάσεις. Έχει υψηλή διαπνοή, μεγάλη ικανότητα πρόσφυσης, κατάλληλο για ανακαίνιση παλαιών κτιρίων αλλά και διακόσμηση κάθε είδους δωματίου στο στυλ των αρχαίων ασβεστολιθικών έργων της Ιταλικής παράδοσης.

Κατανάλωση : 8-10 kg/m² 

Απόχρωση : χρωματίζεται με extra χρέωση με τη μηχανή χρωματισμού. Για την επιλογή και την κοστολόγηση της απόχρωσης επικοινωνήστε με το κατάστημα.

SAN MARCO Antica Calce Plus

Ορυκτό βουρτσιστό διακοσμητικό φινίρισμα εσωτερικής χρήσης. Διακοσμητικό χρώμα με ελαφρώς άγρια υφή, παρουσιάζει εξαιρετική διαπνοή και χαρακτηριστικά εφέ με μικρές σκιάσεις που τονίζουν τις κινήσεις του πινέλου και δημιουργούνται χάρη στην τεχνική στίλβωσης με τη σπάτουλα.

Αυτό το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επίτευξη πολλών διακοσμητικών εφέ, τα οποία ποικίλλουν ανάλογα με την έμπνευση και την ικανότητα του εφαρμοστή ενώ συνδυάζει τέλεια μοντέρνα και κλασικά περιβάλλοντα.

Κατανάλωση : 0,4 -0,6 kg/m² σε 2 στρώσεις

Απόχρωση : χρωματίζεται με extra χρέωση με τη μηχανή χρωματισμού. Για την επιλογή και την κοστολόγηση της απόχρωσης επικοινωνήστε με το κατάστημα.

SAN MARCO Atomo

Μικρονιζέ άοσμο αστάρι νερού εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης. Νανοτεχνολογίας.Βασισμένο σε μικρογαλακτώματα, ιδανικό για εξωτερικές επιφάνειες. Αποτελεί τέλεια εναλλακτική λύση σε σχέση με τα παραδοσιακά αστάρια διαλύτου, με τη διαφορά ότι η εφαρμογή και το στέγνωμα πραγματοποιούνται με πολύ χαμηλές εκπομπές σε Π.Ο.Ε.

Έχει πολύ καλή πρόσφυση και διεισδυτικότητα, μεγάλη αντοχή σε αλκαλικές επιφάνειες, επιτυγχάνοντας πολύ καλό δέσιμο του υποστρώματος. Εφαρμόζεται εύκολα και έχει υψηλή απόδοση.

Διευκολύνει το άπλωμα και εξασφαλίζει ομοιόμορφη επιφάνεια στο τελικό χρώμα. Εφαρμόζεται σε εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες από σοβά, τσιμέντο και σπατουλαριστές επιφάνειες.

Κατανάλωση : 5 - 18 m²/l ανα στρώση , 8 - 10 m²/l σε πορώδες επιφάνειες

Δοχείο 1 lt:

Κατόπιν Παραγγελίας
18,80 €

Δοχείο 5 lt:

Κατόπιν Παραγγελίας
78,40 €

Δοχείο 15 lt:

Κατόπιν Παραγγελίας
188,60 €

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%

SAN MARCO Cadoro

Διακοσμητικό ιριδίζων χρώμα εσωτερικής χρήσης.Αποτελείται από ακρυλικά συμπολυμερή και χρησιμοποιείται για τη δημιουργία διακοσμητικών φινιρισμάτων τα οποία αλλάζουν ανάλογα με τη γωνία που πέφτει το φως.

Με τη μεταξένια και απαλή στην αφή εμφάνισή του, δημιουργεί εκλεπτυσμένες ατμόσφαιρες, βελτιώνοντας το μοντέρνο και κλασικό περιβάλλον.

Εφαρμόζεται επάνω από το υπόστρωμα Decorfond.

Κατανάλωση : 4-6 m²/l σε 2 στρώσεις

Απόχρωση : χρωματίζεται με extra  χρέωση με τη μηχανή χρωματισμού. Για την επιλογή και την κοστολόγηση της απόχρωσης επικοινωνήστε με το κατάστημα.

SAN MARCO Cadoro Velvet

Το CADORO VELVET δημιουργεί πολύτιμες επιφάνειες με μια λεπτή αντανάκλαση, η οποία συνδυάζεται τέλεια με απαλές και βελούδινες σκιές, χαρακτηριστικές αυτού του κομψού διακοσμητικού φινιρίσματος. Ευπροσάρμοστο και εύκολο στην εφαρμογή, το CADORO VELVET προσφέρει μια ευρεία επιλογή και των δύο ελαφρών χρωμάτων, ευαίσθητων αλλά φωτεινών ταυτόχρονα, και σε μια σειρά βασικών χρωμάτων που θυμίζουν τους ζεστούς, φυσικούς τόνους της γης.

Η ποικιλία των αποχρώσεων και των μεθόδων εφαρμογής εγγυάται λύσεις με έντονο αισθητικό αντίκτυπο, που υποδεικνύεται τόσο σε κλασικό vintage όσο και σε μοντέρνα περιβάλλοντα.

Εφαρμόστε το CADORO VELVET, σε στεγνή επιφάνεια, παλαιότερα επικαλυμμένη με DECORFOND.

Κατανάλωση : 3-5 m²/l σε 2 στρώσεις

Lazarakis - home3 Section

Χρειάζεστε βοήθεια;

για να επιλέξετε
το κατάλληλο προϊόν;

Κανένα πρόβλημα!

Επικοινωνήστε
μαζί μας στο

210.41.13.160

arrow