close menu

Lazarakis - Header Section

ΚΑΛΑΘΙ (0)

Ωράριο λειτουργίας

210.41.13.685

210.41.13.160

210.41.13.636

Ωράριο Λειτουργίας: Δευ-Σαβ 07.00-16.00

ΘΗΒΩΝ 220 ΑΓ.Ι.ΡΕΝΤΗΣ Τ.Κ.18233

contact@lazarakis.gr

Brands

Lazarakis - Main Section

Lazarakis - Main Component

Προϊόντα του κατασκευαστή Berling

3G THERMO INTERIOR

Νέας γενιάς και εξελιγμένης τεχνολογικής σύνθεσης υδατοδιαλυτό επίχρισμα για εσωτερικές επιφάνειες. Σχεδιασμένο για να συνεισφέρει στη θερμική άνεση καθώς και την ενεργειακή αναβάθμιση των χώρων στους οποίους θα εφαρμοστεί.

 

Δοχείο 3 lt:

Κατόπιν Παραγγελίας
23,83 €

Δοχείο 10 lt:

Κατόπιν Παραγγελίας
61,24 €

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%

ALL PURPOSE PRIMER

Ιδανικό ως υπόστρωμα για επιφάνειες από ξύλο, μέταλλο, γαλβανιζέ, αλουμίνιο, λαμαρίνα, pvc, γυαλί και παλαιά αλκυδικά χρώματα. Το υλικό αναπτύσσει πολύ καλή πρόσφυση στις επιφάνειες αυτές και συγχρόνως εμφανίζει αρκετά καλές αντισκωριακές ιδιότητες. Η τριπλή δράση του, δηλαδή η εξαιρετική πρόσφυση, η αντισκωριακή προστασία και η ανάπτυξη τέλειου υποστρώματος για την τελική βαφή ,το καθιστά ένα πολυχρηστικό προϊόν και σε συνδυασμό με την υδατική σύνθεση του και τον περιορισμό επικίνδυνων ουσιών αποτελεί την ιδανική λύση τόσο για τον επαγγελματία όσο και για τον ιδιώτη χρήστη. Το υλικό επαναβάφεται με χρώματα υδατικής βάσης ή με χρώματα βάσεως white spirit. Δεν επαναβάφεται με άλλου τύπου τελικά επιχρίσματα.

ANTIGRAFFITI

Εξαιρετικής ποιότητας και εδικής σύνθεσης υδατοδιάλυτο βερνίκι 2 συστατικών. Είναι βασισμένο σε νέας τεχνολογίας πολυουρεθανικές ρητίνες. Εμφανίζει εξαιρετική πρόσφυση στις κατάλληλα προετοιμασμένες επιφάνειες και αναπτύσσει ισχυρή χημική αντοχή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ήδη βαμμένες επιφάνειες με πλαστικά ή ακρυλικά χρώματα, σε ξύλινες επιφάνειες, σε σοβά, και σε εμφανές μπετόν.

Σετ 5 (A+B) kg:

Κατόπιν Παραγγελίας
77,34 €

Σετ 10 (A+B) kg:

Κατόπιν Παραγγελίας
141,67 €

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%

AQUA FIX NATURE

Διαφανές, υδατοδιάλυτο ακρυλικό αστάρι νανοτεχνολογίας, φιλικό προς το περιβάλλον, για εσωτερική και εξωτερική χρήση, με σκοπό τη μείωση της απορροφητικότητας της προς βαφή επιφάνειας, τη στερέωση των προβληματικών επιφανειών (βαμμένων με ασβέστη, κόλλα) και την αύξηση της πρόσφυσης των υπερκείμενων υδατοδιάλυτων πλαστικών χρωμάτων και μονωτικών. Υπερέχει όλων των παραδοσιακών ασταριών ως προς τη φιλικότητά του στο περιβάλλον και την απουσία διαλυτικών

Δοχείο 3 lt:

Κατόπιν Παραγγελίας
14,92 €

Δοχείο 9 lt:

Κατόπιν Παραγγελίας
38,65 €

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%

BEE PAINT

Νέας τεχνολογίας υδροφοβικές αυτοδιοικούμενες ακρυλικές ρητίνες. Ελεγμένο από το Τμήμα Μελισσοκομίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έλλειψη τοξικότητας για το πληθυσμό των μελισσιών. Υψηλή πρόσφυση. Υψηλή αντοχή στην υγρασία. Μεγάλη αντοχή σε εξωτερικές καιρικές συνθήκες. Υψηλή διείσδυση στις ξύλινες επιφάνειες. Δεν απαιτείται η χρήση ειδικού ασταριού. Ευκολία και ταχύτητα στην εφαρμογή και στη συντήρηση. Υδατοδιάλυτο με μειωμένες εκπομπές πτητικών οργανικών ενώσεων. Δεν κάνει φιλμ με αποτέλεσμα να μην ξεφλουδίζει. Διατίθεται σε λευκό και σε 3 έτοιμες αποχρώσεις, κίτρινο, πράσινο και μπλε με βάση τις οδηγίες του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών σχετικά με τις αποχρώσεις που μπορεί να διακρίνει η μέλισσα

Μπλε, δοχείο 750 ml:

16,76 €

Λευκό, δοχείο 750 ml:

16,76 €

Πράσινο, δοχείο 750 ml:

16,76 €

Κίτρινο, δοχείο 750 ml:

16,76 €

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%

BERLING ACRYLIC SEALANT PU HYBRID

Ελαστομερής υβριδική μεμβράνη για μόνωση ταρατσών. Βασίζεται σε νέας τεχνολογίας ακρυλικές και πολυουρεθανικές ρητίνες. Εμφανίζει εξαιρετική πρόσφυση στις κατάλληλα προετοιμασμένες επιφάνειες και ακολουθεί τις συστολές και διαστολές που εμφανίζουν αυτές. Έχει ιδιότητες ψυχρού υλικού, παρουσιάζοντας ικανοποιητική ηλιακή ανάκλαση συνεισφέροντας έτσι στην θερμική άνεση καθώς και στην εξοικονόμηση ενεργειακών πόρων. Περιέχει εξειδικευμένα πρόσθετα που αποτρέπουν την ανάπτυξη μικροοργανισμών στο φιλμ του υλικού και διατηρεί υψηλή αντοχή και σε λιμνάζοντα ύδατα.

Κατανάλωση: 1,5 m²/lt - Αναλόγως του τρόπου βαφής και της απορροφητικότητας της επιφάνειας

Δοχείο 750 ml:

6,93 €

Δοχείο 3 lt:

21,70 €

Δοχείο 10 lt:

48,50 €

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%

BERLING ACRYLUX ΥΠΕΡΛΕΥΚΟ

Ακρυλικό χρώμα κορυφαίας ποιότητας και καλυπτικότητας με εξαιρετικές αντοχές στις αλλαγές των καιρικών συνθηκών, την υπεριώδη ακτινοβολία και την κιμωλίαση. Χάρη στην ειδική του σύνθεση, δε δημιουργούνται σκασίματα και ρωγμές στην επιφάνεια ακόμα και όταν εφαρμόζεται σε θερμοκρασία περιβάλλοντος άνω των 40ºC. Εξαιρετική καλυπτικότητα, υψηλή απόδοση και πολύ μεγάλη ευκολία στην εφαρμογή.

Κατανάλωση: 13 m²/lt - Αναλόγως του τρόπου βαφής και της απορροφητικότητας της επιφάνειας.

Χρώμα: Υπέρλευκο και χρωματίζεται σε χιλιάδες αποχρώσεις σύμφωνα με το σύστημα χρωματισμού της Berling.
 

Δοχείο 3 lt:

19,78 €

Δοχείο 10 lt:

37,90 €

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%

Berling GESSO SILOXANIC

Eξαιρετικής ποιότητας, έτοιμο προς χρήση, οργανικό διακοσμητικό επίχρισμα. Βασίζεται σε μίγμα ακρυλικών και σιλοξανικών ρητινών. Είναι κατάλληλος για εσωτερική και εξωτερική χρήση και απαραίτητο σαν τελικό επίχρισμα σε συστήματα θερμομόνωσης. Διαθέτει υψηλή ελαστικότητα, υδρατμοπερατότητα και διαπνοή. Λόγω της σύνθεσης του αυξάνει την υδροφοβία της επιφάνειας και διαθέτει άριστες μηχανικές αντοχές. Περιέχει ανθρακικά ασβέστια και δολομιτικά πετρώματα διαφόρων κοκκομετριών (1mm, 1.5mm, 2mm). Eίναι κατάλληλος για τη βαφή ήδη βαμμένων επιφανειών καθώς και όλων των τύπων δομικών επιφανειών. Χάρη στη μεγάλη ελαστικότητά του δε ρηγματώνει, καθώς ακολουθεί τις συστολές και διαστολές της επιφάνειας στην οποία έχει εφαρμοστεί και παρουσιάζει εξαιρετική αντοχή στις αλλαγές  των καιρικών συνθηκών, ενώ αποτρέπει την ανάπτυξη μούχλας στην επιφάνεια του.

Εμφάνιση : Λευκό ή Εγχρωμο σε 1 mm, 1.5 mm και 2 mm μέγεθος κόκκου

Για έγχρωμο επικοινωνήστε με το κατάστημα .

1 mm Λευκό, Δοχείο 25 kg:

Κατόπιν Παραγγελίας
53,20 €

1,5 mm Λευκό, Δοχείο 25 kg:

Κατόπιν Παραγγελίας
53,20 €

2 mm Λευκό, Δοχείο 25 kg:

Κατόπιν Παραγγελίας
53,20 €

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%

BERLING SHIELD

Ενός συστατικού, αδιάβροχο, υδατοδιάλυτο, προστατευτικό, πολυσιλοξανικό/σιλανικό διάλυμα, βασισμένο σε νανοτεχνολογία. Διεισδύει βαθιά και στους μικρότερους πόρους της επιφάνειας, προστατεύοντας και αδιαβροχοποιώντας πλήρως κάθε τύπο απορροφητικής δομικής επιφάνειας, όπως τσιμέντο, σοβά, εμφανή μπετό, τούβλα, μη γυαλισμένα μάρμαρα (πορώδη μάρμαρα), άλφα μπλοκ, πέτρες όπως Καρύστου και Πηλίου, κλπ.

  • Βίντεο εφαρμογών
  • ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ

Δοχείο 5 lt:

Κατόπιν Παραγγελίας
30,23 €

Δοχείο 20 lt:

Κατόπιν Παραγγελίας
108,70 €

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%

BERLING ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΑΣΤΑΡΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ

Ακρυλικό υδατοδιάλυτο αστάρι για χρήση πριν την εφαρμογή πλαστικών και ακρυλικών χρωμάτων. Κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Έχει πολύ καλή πρόσφυση και υψηλή απόδοση, καθώς και χαμηλή περιεκτικότητα Πτητικών Οργανικών Ενώσεων.

Κατανάλωση: 12 m²/lt - Αναλόγως του τρόπου βαφής και της απορροφητικότητας της επιφάνειας

Χρώμα: Διάφανο

Δοχείο 3 lt:

Κατόπιν Παραγγελίας
13,36 €

Δοχείο 10 lt:

29,85 €

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%

Lazarakis - home3 Section

Χρειάζεστε βοήθεια;

για να επιλέξετε
το κατάλληλο προϊόν;

Κανένα πρόβλημα!

Επικοινωνήστε
μαζί μας στο

210.41.13.160

arrow