close menu

Lazarakis - Header Section

ΚΑΛΑΘΙ (0)

Ωράριο λειτουργίας

210.41.13.685

210.41.13.160

210.41.13.636

Ωράριο Λειτουργίας: Δευ-Σαβ 07.00-16.00

ΘΗΒΩΝ 220 ΑΓ.Ι.ΡΕΝΤΗΣ Τ.Κ.18233

contact@lazarakis.gr

Brands

Lazarakis - Main Section

Lazarakis - Main Component

Προϊόντα του κατασκευαστή Bison

Bison Acrylic 30 min

Στεγανοποιητικό που μπορεί να βαφτεί μετά από 30 λεπτά. Απλώνεται εύκολα. Ανθεκτικό στην υγρασία, στην υπεριώδη ακτινοβολία και τις καιρικές συνθήκες και σε θερμοκρασίες εύρους από -20°C έως +75°C. Αδιάβροχο μετά την πλήρη στερεοποίηση. Για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Μόνιμα ελαστοπλαστικό (μέγ. ελαστικότητα 12,5%). Άριστη πρόσφυση χωρίς αστάρι. Τα φρέσκα υπολείμματα αφαιρούνται με νερό. Κατάλληλο για τη στεγανοποίηση ενώσεων με ελάχιστη κίνηση, αρμών και ρωγμών σε κουφώματα θυρών και παραθύρων, περβάζια παραθύρων, προκατασκευασμένα στοιχεία, σκάλες, σοβατεπί, τοίχους, γυψοσανίδες, ταβάνια, κυματοειδείς πλάκες και σωληνώσεις. Είναι επίσης κατάλληλο για τη σφράγιση ρωγμών και σχισιμάτων σε εσωτερικούς τοίχους. Κολλά σε τούβλα, (σπογγώδες) σκυρόδεμα, εφαρμογές τοιχοποιίας, γύψινα, ξύλο, γυαλί, κεραμικά πλακίδια, μέταλλο και άκαμπτο PVC. Δεν κολλά σε επιφάνειες από άσφαλτο, πολυπροπυλένιο, πολυαιθυλένιο, PTFE και σιλικόνη.

Φύσιγγα 300 ml :

2,88 €

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%

Bison Car Tape

Ανθεκτική στην υπεριώδη ακτινοβολία και στον καιρό, διπλής όψης αυτοκόλλητη αφρώδη ταινία για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Δυνατή: 120 gr / 2 cm. Γρήγορη. Μαύρη. Για γρήγορη, καθαρή και εύκολη στερέωση εξαρτημάτων σε αυτοκίνητα, σκάφη και τροχόσπιτα, όπως διακοσμητικές λωρίδες, τρίτα φώτα φρένων, πινακίδες, σήματα κυκλοφορίας και προειδοποίησης και θερμόμετρα. Προσκολλάται σε ομοιόμορφες και ομαλές επιφάνειες.

Τεμάχιο 1.5 m x 19 mm:

4,59 €

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%

Bison Double Fix

Εξαιρετικά ισχυρή ταινία στερέωσης διπλής όψης. Ανθεκτική στην υγρασία. Υψηλή συγκολλητική ικανότητα: 350 gr / 2 cm ταινίας. Γρήγορη. Λευκή. Για γρήγορη, καθαρή και εύκολη τοποθέτηση και στερέωση αντικειμένων όπως καθρέφτες, πιάτα σαπουνιού, άγκιστρα ανάρτησης, πινακίδες, πλαστικά στηρίγματα κλπ. Σε ομαλές και ομοιόμορφες επιφάνειες σε εσωτερικούς χώρους. Κατάλληλο για μεταλλικά, πλακίδια, πλαστικά, γυαλί, βαμμένο ξύλο κ.α. Ιδανικό για χρήση σε χώρους υγιεινής και κουζίνας.

Τεμάχιο 1.5 m x 19 mm :

4,15 €

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%

Bison Enamel Fix

Λευκό υγρό για την επισκευή κατεστραμμένου σμάλτου και λάκας. Ανθεκτικό στο νερό, τη θερμοκρασία (+90°C) και τις χημικές ουσίες. Υγρό για την επιδιόρθωση κατεστραμμένου σμάλτου και βερνικιού. ΄Εχει πινέλο στο πώμα. Ανθεκτικό στον αποχρωματισμό. Για επιδιόρθωση γρατσουνιών, σπασιμάτων (σχιζών) ή κάθε είδους ζημιών σε λευκές μπανιέρες και νιπτήρες.

Τεμάχιο 20 ml:

6,63 €

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%

Bison Epoxy Repair Aqua

Εξαιρετικά δυνατός εποξειδικός στόκος δύο συστατικών. Ταχεία σκλήρυνση: 5-10 λεπτά. Εύκολη εφαρμογή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί εσωτερικά και εξωτερικά. Ανθεκτική στο νερό: Κατάλληλη για συνεχή έκθεση σε νερό ακόμη και για θεραπείες κάτω από το νερό! Δεν στρεβλώνει. Καμία συρρίκνωση: παραμένει στην αρχική μορφή. Χημική αντοχή. Μπορεί να γίνει λείανση, διάτρηση, πριόνισμα και βαφή μετά την ωρίμανση.

Τεμάχιο 56 gr :

5,58 €

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%

Bison Epoxy Repair UNIVERSAL

Εξαιρετικά δυνατός εποξειδικός στόκος δύο συστατικών. Γρήγορο και Εύκολο στη χρήση. Βάφεται. Δεν συρρικνώνεται. Για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Για 1001 επισκευές μέσα και γύρω από το σπίτι, το αυτοκίνητο, το σκάφος και το τροχόσπιτο, μηχανές και εργαλεία. Γεμίστε ρωγμές και τρύπες από πέτρα, ξύλο, χάλυβα και συνθετικά όπως πολυεστέρες και εποξικά. Συμβουλή: Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως βύσμα για να γεμίσει τις οπές των βιδών.

Τεμάχιο 56 gr:

6,08 €

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%

Bison Epoxy Syringe 5`

Kρυστάλλινα διάφανη, γρήγορη, δύο συστατικών εποξειδική κόλλα. Ταχείας πήξεως. Διαφανής. Κατάλληλη για πληθώρα υλικών. Αντέχει σε θερμοκρασίες από -40°C έως +100°C. Γεμίζει κενά. Αντέχει στο νερό και στα χημικά. Βάφεται. Ιδανική για γρήγορες, ισχυρές και αόρατες επισκευές σε πολλά υλικά, όπως αγγειοπλαστική, πορσελάνη, γυαλί, δέρμα, ξύλο, πέτρα, μέταλλο, κεραμικά. Τόσο μεταξύ τους όσο και σε συνδυασμό με άλλα υλικά.

Τεμάχιο:

6,01 €

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%

Bison Epoxy Syringe METAL

Ενισχυμένη με ρινίσματα σιδήρου εποξειδική κόλλα δύο συστατικών. Για επισκευές σε ακραίες συνθήκες. Βιομηχανική εποξική κόλλα. Μεταλλικό χρώμα. Αντέχει σε ακραίες συνθήκες και σε θερμοκρασίες από -40°C έως +100°C. Γεμίζει κενά. Ανθεκτική στο (θαλασσινό) νερό και στα χημικά. Mπορεί να γυαλοχαρτιστεί, να ανοιχτεί σπείρωμα, κλπ και να βαφτεί. Ιδανική για ισχυρές επισκευές μεταλλικών αντικειμένων που πρέπει να αντέχουν σε ακραίες συνθήκες (δυνάμεις, δονήσεις, νερό (θαλασσινό), βαρύ φορτίο), όπως εργαλεία, εξαρτήματα αυτοκινήτων, κινητήρες, μοτοποδήλατα, περιφράξεις (κήπο) από μέταλλο και μαχαιροπίρουνα. 

2πλη Σύριγγα 24 ml :

7,48 €

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%

Bison Epoxy Syringe UNIVERSAL

Γενικής χρήσεως εξαιρετικά δυνατή εποξειδική κόλλα δύο συστατικών. Αντέχει σε θερμοκρασίες από -20°C έως +60°C. Γεμίζει κενά. Αντέχει στο νερό και σε χημικά. Βάφεται. Ιδανική για επισκευές σε μέταλλο, κεραμικά, πορσελάνη, κρύσταλλο, γυαλί, ελεφαντόδοντο, μαργαριτάρια, πολύτιμους λίθους και διάφορα συνθετικά υλικά (πολυεστέρα, βακελίτη, φορμαϊκα, άκαμπτο πολυστυρόλιο και ακρυλικό γυαλί).

2πλη Σύριγγα 24 ml:

4,96 €

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%

Bison Fast FiX2 Liquid Flex

Γρήγορη και ισχυρή επισκευαστική κόλλα 2 συστατικών. Πολύ γρήγορη: περίπου. 30 δευτερόλεπτα. Ικανότητα πλήρωσης: έως 1 cm. Μορφή τζελ. Ελαστική: 200%. Δέχεται βαφή, διάτρηση και λείανση. Ανθεκτική στην πρόσκρουση. Ανθεκτική στη θερμοκρασία: -40 ° C / + 80 ° C. Αδιάβροχη. Χωρίς διαλύτες. Ακριβής και καθαρή εφαρμογή. Διάφανη. Διορθώνει και επισκευάζει σε ελάχιστα δευτερόλεπτα (περίπου 30 δευτ. ανάλογα με τα υλικά, την υγρασία και τα επίπεδα θερμοκρασίας) πολλά μεταλλικά αντικείμενα μεταξύ τους ή σε συνδιασμό με άλλα υλικά όπως ξύλο, κεραμικά πέτρα και πλαστικά.

  • Βίντεο εφαρμογών
  • Βίντεο εφαρμογών
  • ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ

Τεμάχιο 10 gr:

10,73 €

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%

Lazarakis - home3 Section

Χρειάζεστε βοήθεια;

για να επιλέξετε
το κατάλληλο προϊόν;

Κανένα πρόβλημα!

Επικοινωνήστε
μαζί μας στο

210.41.13.160

arrow