close menu

Lazarakis - Header Section

ΚΑΛΑΘΙ (0)

Ωράριο λειτουργίας

210.41.13.685

210.41.13.160

210.41.13.636

Ωράριο Λειτουργίας: Δευ-Σαβ 07.00-16.00

ΘΗΒΩΝ 220 ΑΓ.Ι.ΡΕΝΤΗΣ Τ.Κ.18233

contact@lazarakis.gr

Brands

Lazarakis - Main Section

Lazarakis - Main Component

Προϊόντα του κατασκευαστή Nanophos

DeSalin AirClean

Βιοδιασπόμενο απολυμαντικό νανοτεχνολογίας για καθαρισμό κλιματιστικών μονάδων . Οι κλιματιστικές μονάδες συσσωρεύουν μικρόβια στα φίλτρα και δομικά στοιχεία τους, καθιστώντας αυτές ύποπτες για τη διάδοση ασθενειών. Η απολύμανση θεωρείται απαραίτητη, ώστε οι κλιματιστικές μονάδες να μην διαδίδουν μικρόβια. Όλες οι δραστικές ουσίες του DeSalin AirClean είναι βιοαποικοδομήσιμες και δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον. Η σύνθεση του DeSalin AirClean δεν είναι διαβρωτική ή επικίνδυνη.

Συμβατό με συστήματα HACCP

Δοχείο 3 lt:

Κατόπιν Παραγγελίας
11,42 €

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%

DeSalin AM

Ισχυρό μυκητοκτόνο - συντηρητικό με βάση το νερό, ιδανικό για εφαρμογές σε εσωτερικές ή εξωτερικές τοιχοποιίες. Δρα ευρέως κατά της μούχλας, των βακτηρίων και των μικροοργανισμών. Δεν καθαρίζει απλά τους μολυσμένους τοίχους, αλλά είναι ένα αποτελεσματικό βιοκτόνο που απαλλάσσει οριστικά τις επιφάνειες από τα μαύρα στίγματα που προκαλούνται από τους μικροοργανισμούς. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη συντήρηση των εσωτερικών επιφανειών με υψηλά ποσοστά υγρασίας, όπως μπάνια, κουζίνες, υπόγεια, καθώς και να βελτιώσει τις συνθήκες υγιεινής των χώρων αυτών. Επίσης, προστατεύει τις εξωτερικές επιφάνειες όπως πλακάκια, πέτρες και επιχείλιες επιφάνειες σε πισίνες.
Κατανάλωση : 8-10 m²/L, ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας.

Δοχείο 750 ml:

5,78 €

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%

DeSalin C

Ειδικό καθαριστικό υγρό, με βάση συμπυκνωμένο, φυσικό οργανικό οξύ. Πρόκειται για ιδιαίτερα αποτελεσματικό καθαριστικό για προσόψεις οικοδομών, τσιμεντόπλακες, πλάκες πεζοδρομίων, επιφάνειες φυσικής πέτρας, κεραμίδια, πήλινα αντικείμενα από λεκέδες, εναποθέσεις αλάτων (λευκές πανάδες), βρύα, λειχήνες και μύκητες. Δεν αλλοιώνει την όψη της επιφάνειας εφαρμογής.
Κατανάλωση : 5-8 m²/kg, ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας.

Δοχείο 1 kg:

4,60 €

Δοχείο 4 kg:

15,66 €

Δοχείο 30 kg:

105,52 €

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%

DeSalin DG

Ισχυρό βιοδιασπώμενο απολιπαντικό με βάση το νερό, το οποίο εισχωρεί δραστικά, γαλακτωματοποιεί και αφαιρεί λάδια, λίπη και γράσα. Καθαρίζει και διαλύει τους ρύπους από επιβαρυμένα εδάφη. Ιδανικό για εφαρμογή σε ευαίσθητες επιφάνειες εφόσον δεν παράγονται οξέα ή όξινα παραπροϊόντα από την χρήση του. Εξαιρετικό καθαριστικό γράσου, λαδιού και καυσίμων και γλίτσας. Προτείνεται για βιομηχανική χρήση αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για εφαρμογές τύπου «Κάνε το μόνος σου». Λόγω της μη αναφλεξιμότητας του, μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο της πυρκαγιάς που προκαλείται από τυχαία επαφή με ηλεκτρικό εξοπλισμό. Λόγω της ταχείας εξάτμισής του ελαχιστοποιεί το χρόνο διακοπής λειτουργίας που συνδέεται με τις μεθόδους καθαρισμού “clean-in-place”. Δεν περιέχει βλαβερά χημικά προς το όζον Κλάσης Ι ή ΙΙ.

Κατανάλωση: 4-6 m2/L ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας.

Δοχείο 1 lt:

9,60 €

Δοχείο 4 lt:

26,26 €

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%

DeSalin Eco

Βιοδιασπώμενο απολυμαντικό καθαριστικό νανοτεχνολογίας για επιφάνειες κουζίνας. Η νανοτεχνολογία υλοποιεί μικρά θαύματα καθημερινά: Ενισχύει τα συνηθισμένα, συμβατικά υλικά και τα μετατρέπει σε καθαριστικά υψηλής απόδοσης και αντιμικροβιακά, απολυμαντικά υλικά ενάντια σε βακτήρια, ιούς και μύκητες. και αντιμικροβιακά, απολυμαντικά υλικά ενάντια σε βακτήρια, ιούς και μύκητες. Για την περίπτωση των επιφανειών κουζίνας, η NanoPhos ανέπτυξε ένα πολυδύναμο καθαριστικό που τα έχει όλα: νάνο-ιόντα αργύρου  για αντιμικροβιακή προστασία, Τεταρτοταγή Άλατα Αμμωνίου για απολύμανση ευρείας δράσης και ειδικά επιφανειοδραστικά για την απομάκρυνση οποιασδήποτε λιπαρής κηλίδας ή βρωμιάς. Eίναι φιλικό προς το δέρμα και αφήνει μια δροσερή αίσθηση λεμονιού.

Συμβατό με συστήματα HACCP.

Spray 100 ml:

1,63 €

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%

DeSalin Gel Rustremover

Μοναδικό αφαιρετικό σκουριάς σε μορφή GEL. Παρά τον όξινο χαρακτήρα του, δεν περιέχει υδροχλωρικό οξύ. Αφαιρεί αποτελεσματικά τη σκουριά από τις επιφάνειες με σκοπό την προετοιμασία αυτών για επεξεργασία (αστάρι-βαφή). Εξαλείφει τους λεκέδες σκουριάς από τσιμέντο, πλακάκια και πορσελάνη. Εφαρμόζεται χωρίς να στάζει ακόμα και σε οριζόντια τσιμεντένια πλάκα ταβανιού και αφαιρεί επιτυχώς τη σκουριά. Τα ενεργά συστατικά του στοχεύουν στην πρόληψη των συνεπειών της διάβρωσης που επιφέρει η σκουριά.
 
Κατανάλωση: 8-10 m²/kg, ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας.

Δοχείο 1 kg:

9,31 €

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%

DeSalin K

Το DeSalin K είναι ειδικό καθαριστικό υγρό, το οποίο δρα ιδιαίτερα γρήγορα και αποτελεσματικά. Είναι ιδανικό για την αφαίρεση υπολειμμάτων αρμολόγησης, μετά από τοποθέτηση κεραμικών πλακιδίων και για την απομάκρυνση υπολειμμάτων σκυροδέματος, τσιμέντου, ασβέστη, αρμόστοκου, σοβά, πλαστικών χρωμάτων αλλά και εναποθέσεων αλάτων (λευκές πανάδες). Το DeSalin K είναι αρκετά δραστικό ώστε να αφαιρεί σκουριές από ανθεκτικές επιφάνειες καθώς επίσης και τα μαύρα σημάδια που προκαλούν οι ρόδες των αυτοκινήτων σε τσιμεντοειδής επιφάνειες, βιομηχανικά δάπεδα κλπ. Αραιώνεται με νερό για μη επιβαρυμένες επιφάνειες.

Δοχείο 1 kg:

5,58 €

Δοχείο 4 kg:

20,05 €

Δοχείο 10 kg:

Κατόπιν Παραγγελίας
44,04 €

Δοχείο 30 kg:

Κατόπιν Παραγγελίας
128,46 €

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%

DeSalin Kalk

Βιοδιασπώμενο Απολυμαντικό Καθαριστικό Αλάτων Νανοτεχνολογίας για Επιφάνειες Μπάνιου. Ολιστική Δράση: Απολύμανση & Καθαρισμός με "Πράσινο Χαρακτήρα": Oι δραστικές ουσίες του DeSalin Kalk έχουν σχεδιαστεί για το καλύτερο αποτέλεσμα καθαρισμού και απολύμανσης, επιτρέποντας γυαλιστερές επιφάνειες χωρίς μικρόβια, αφήνει μια δροσερή αίσθηση ευκαλύποτου. Ελεύθερο χλωρίνης και υπεροξειδίων. Δεν περιέχει οσμές χλωρίνης. Ιδανικό για επιφάνειες inox, εμαγιέ, γυαλί, επιφάνειες πλακιδίων και μεταλλικά είδη μπάνιου.

Συμβατό με συστήματα HACCP.

Spray 750 ml:

Κατόπιν Παραγγελίας
3,71 €

Δοχείο 3 lt:

Κατόπιν Παραγγελίας
9,79 €

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%

DeSalin Lime

Βιοδιασπώμενο Απολυμαντικό Καθαριστικό Νανοτεχνολογίας για Δάπεδα. Απολύμανση & Καθαρισμός με "Πράσινο Χαρακτήρα": Όλα οι δραστικές ουσίες του DeSalin Lime είναι βιοαποικοδομήσιμες και δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον. Το DeSalin Lime είναι συμπυκνωμένη σύνθεση (αραιώνεται μέχρι 10 φορές τον αρχικό της όγκο) και αφήνει μια δροσερή αίσθηση λεμονιού. Ελεύθερο χλωρίνης και υπεροξειδίων. Δεν περιέχει οσμές χλωρίνης. Ιδανικό για μαρμάρινες επιφάνειες, αφού τα νανοσωματίδια υδροξειδίου του ασβεστίου "θρέφουν" το μικροπορώδες του μαρμάρου και ενισχύουν την αντοχή του.

Συμβατό με συστήματα HACCP.

Δοχείο 1 lt:

3,75 €

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%

DeSalin Mas

Βιοδιασπώμενο Απολυμαντικό Νανοτεχνολογίας για Μονάδες Εκνέφωσης. Η νανοτεχνολογία υλοποιεί μικρά θαύματα καθημερινά: Ενισχύει τα συνηθισμένα, συμβατικά υλικά και τα μετατρέπει σε καθαριστικά υψηλής απόδοσης και αντιμικροβιακά, απολυμαντικά υλικά ενάντια σε βακτήρια, ιούς και μύκητες. Για την περίπτωση της μαζικής απολύμανσης επιφανειών με χρήση εκνεφωτών, η NanoPhos ανέπτυξε ένα πολυδύναμο καθαριστικό που τα έχει όλα: νάνο-ιόντα αργύρου  για αντιμικροβιακή προστασία και Τεταρτοταγή Άλατα Αμμωνίου για απολύμανση ευρείας δράσης.

Η εκνέφωση θεωρείται διαδικασία απολύμανσης και η εφαρμογή της παρέχεται στο χώρο σας απο έμπειρους συνεργάτες κατόπιν συνεννόησης.

Συμβατό με συστήματα HACCP.

Δοχείο 3 lt:

Κατόπιν Παραγγελίας
22,03 €

Δοχείο 10 lt:

Κατόπιν Παραγγελίας
61,18 €

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%

Lazarakis - home3 Section

Χρειάζεστε βοήθεια;

για να επιλέξετε
το κατάλληλο προϊόν;

Κανένα πρόβλημα!

Επικοινωνήστε
μαζί μας στο

210.41.13.160

arrow